ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ – Η Άμπερ Χερντ ετοιμάζει την αντεπίθεσή της

Facebook
Twitter
Θαυμαστές του ηθοποιού πανηγυρίζουν την αθωωτική απόφαση για τον Τζόνι Ντέπ.

Τι κι αν η Άμπερ Χέρντ έκλαψε…  Παρουσίασε φωτογραφικά ντοκουμέντα που την δείχνουν μελανιασμένη και βίντεο από τους τσακωμούς τους…

Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός και κατέληξαν πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Χρειάστηκαν 3 ολόκληρες ημέρες για να συζητήσουν και να εξετάσουν ξανά και ξανά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο ηθοποιός δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αμέσως μετά το αποτέλεσμα όμως, δημοσίευσε μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, αλλά και των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν, άλλαξαν για πάντα. Μέσω των ΜΜΕ μου αποδόθηκαν ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες, οι οποίες προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου. Και έξι χρόνια αργότερα, το σώμα των ενόρκων μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ.

Με την Άμπερ Χερτ να απαντά και πάλι μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα είναι μεγάλη. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες».

Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top