Το Δικαστήριο πρότεινε την απαλλαγή Πατρινού για ασέλγεια στον γιο του

Facebook
Twitter
dikastiria-purgou-873x432 (1)

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας με μια εμπεριστατωμένη και αναλυτική αγόρευση πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορούμενου πατέρα ως προς το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, αποδημώντας πλήρως το κατηγορητήριο που βαραίνει τον ιατρό, από την Πάτρα. 

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες προς τις αρχές και τους πραγματογνώμονες, αναφέροντας πως εάν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους, ο παιδίατρος δεν θα έχει φτάσει να είναι κατηγορούμενος, με συνέπειες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική του ζωή.

Όσον αφορά τις πραγματογνωμοσύνες που αναφέρονταν σε σεξουαλικές πράξεις, ο Εισαγγελέας τις χαρακτήρισε «αναξιόπιστες» και ότι η τρίτη κατά σειρά και τελευταία πραγματογνωμοσύνη ψυχίατρου που ήταν διορισμένος από την Ανακρίτρια Πατρών ήταν η μόνη σοβαρή και πλέον καταλυτική, που οδήγησε στην αποδόμηση του κατηγορητηρίου.

Τέλος, ο Εισαγγελέας είπε ότι ο ιατρός πρέπει να αποδοθεί «λευκός» στην κοινωνία, χωρίς το στίγμα του σεξουαλικού κακοποιητή και πως το μοναδικό θύμα της υπόθεσης είναι το παιδί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top