Το Disorder Festival έρχεται να ταράξει τα σκοτεινά νερά της Αθήνας

Facebook
Twitter
641491486_873102935758098_5668174766060927600_n
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το φεστιβάλ κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον open-air χώρο του Universe K-5 Arena, φιλοδοξώντας να καθιερωθεί ως ένα νέο σημείο συνάντησης για τη darkwave, το post-punk και τον σύγχρονο synth ήχο.
Headliners της βραδιάς είναι οι She Past Away, ίσως το σημαντικότερο όνομα της σύγχρονης σκοτεινής σκηνής.
Στο lineup συμμετέχουν:
• She Past Away – το τουρκικό darkwave δίδυμο που με παγωμένα synths, τελετουργικό ρυθμό και το νέο άλμπουμ Mizantrop έχει μετατρέψει τη μελαγχολία σε παγκόσμιο underground φαινόμενο.
• KITE – το σουηδικό synthpop δίδυμο που μαγνητίζει το κοινό με δραματικά φωνητικά, κινηματογραφικά synths και έντονη σκηνική παρουσία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
• Diorama – οι μετρ της συναισθηματικής ηλεκτρονικής έντασης, που ισορροπούν ανάμεσα στη δυναμική του club και τη σκοτεινή ποιητικότητα. Έρχονται με όλα τα club hits και το νέο τους άλμπουμ.
• Reflection Black – το αθηναϊκό τετραμελές σχήμα ανοίγει τη βραδιά με τη σκοτεινή ενέργεια του gothic rock και post-punk ήχου που χαρακτηρίζει τις κυκλοφορίες του.
Το DISORDER ολοκληρώνεται το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Death Disco με το DISORDER – Epilogue, όπου θα εμφανιστούν οι Frozen Plasma μαζί με ένα ακόμη local act (TBA).
• Frozen Plasma – ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχήματα της ευρωπαϊκής futurepop / electro σκηνής, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνοντας τα δυναμικά synths και τα dancefloor anthems που τους έχουν καθιερώσει διεθνώς.
Μετά τις συναυλίες της Παρασκευής 12 Ιουνίου και του Σαββάτου 13 Ιουνίου, ακολουθούν official after show parties στο club Death Disco.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή