Το δράμα 30χρονης στην “Πολιτεία”: Με κλείδωσε μέσα στο σπίτι για 10 μέρες – Μου επιτέθηκε σεξουαλικά και τον χτύπησα για να γλιτώσω

Facebook
Twitter
viasmos-anilikis

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζει μία 30χρονη γυναίκα, ιδιοκτήτρια καφέ από την Πάτρα, εξαιτίας της γνωριμίας της με έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος έχει αποκτήσει εμμονή μαζί της και μάλιστα… σε βαθμό που χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης μίλησε στην «Πολιτεία» για την περιπέτειά της και τον τρόμο που ζει από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα! Η γυναίκα διατηρούσε φιλική σχέση με τον 50χρονο, και όταν κατάλαβε ότι εκείνος ζητούσε… κάτι παραπάνω, αποφάσισε να του επισημάνει πώς εκείνη δεν τον βλέπει ερωτικά και πώς αρκείται στην φιλία τους.

Ο άνδρας αντέδρασε, και τότε η γυναίκα αποφάσισε να τον απομακρύνει σιγά σιγά με τον τρόπο της. Όμως τον περασμένο Ιούνιο, η κατάσταση έγινε αφόρητη. Και ενώ ο άνδρας υποτίθεται «φιλικά» συνόδευε την γυναίκα μέχρι το σπίτι της (μετά την εργασία της), όταν έφθασαν στην πόρτα και εκείνη άνοιξε, την έσπρωξε μέσα, έκλεισε την πόρτα και επιχείρησε να την βιάσει. Η 30χρονη έβαλε τις φωνές άρχισε να τον χτυπά, και εκείνος απομακρύνθηκε.

THEMA

Άρχισε όμως να την απειλεί, της πήρε το κινητό και τα κλειδιά και την κλείδωσε μέσα στο σπίτι της λέγοντάς της πώς… έτσι και τολμήσει να μιλήσει θα πάθει κακό.

«Επί 10 ημέρες ήμουν κλειδωμένη στο σπίτι. Την 8η μέρα μου έφερε μία κάρτα με άλλον αριθμό. Άρχισα να τον καλμάρω και τελικά αφού μου έλεγε ότι ήθελε ερωτική επαφή και αρνιόμουν, τον έπεισα να με αφήσει».

Η γυναίκα έφυγε τελικά από το σπίτι και διέμενε σε μία φίλη της, στην οποία είχε εκμυστηρευθεί όλα όσα της είχαν συμβεί. Ο άνδρας την έψαχνε, έφθασε στο σημείο να ξαναπάει στο σπίτι της και να σπάσει το ρολό για να μπει μέσα. Έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο ο άνδρας δεν συνελήφθη. Προ μερικών εβδομάδων έγινε και άλλο επεισόδιο, αφού την εντόπισε και άρχισε να χτυπά την πόρτα. Η 30χρονη ειδοποίησε πάλι την ΕΛ.ΑΣ. όμως οι αστυνομικοί δεν τον πρόλαβαν. Κατάφερε να εξαφανισθεί! Η γυναίκα είναι σε απόγνωση. Φοβάται μήπως μεταβεί και στο καφέ ιδιοκτησίας της, αν και έχει κάμερες οπότε ο 50χρονος αποφεύγει την εκεί παρουσία του. Η γυναίκα ζητά από την αστυνομία να δράσει. Ώστε να σταματήσει ο εφιάλτης της. Άλλωστε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του, ενώ έχει και «παρελθόν» αφού το 2014 είχε κατηγορηθεί για διάρρηξη στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top