ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το… έκαψαν με Διονυσίου οι ομογενείς στη Νέα Υόρκη

Facebook
Twitter

Γλέντι σαν να βρίσκονταν στην Ελλάδα προσέφερε για ιερό σκοπό ο Στέλιος Διονυσίου στους ομογενείς που συνέρρευσαν στο Μέλβιλ των ΗΠΑ από κάθε γωνιά της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Όπως αποκαλύπτει η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», στην εκδήλωση «Μια νύχτα για να θυμάστε με τον Στέλιο Διονυσίου», που έγινε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Χίλτον», στον οικισμό Μέλβιλ του Χάντινγκτον στης Πολιτείας της Νέας Υόρκης, συμμετείχαν περίπου 500 ομογενείς. Τη βραδιά άνοιξε η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου, για να βγει στη συνέχεια στην πίστα ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γιος του Στράτου Διονυσίου τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, με τους ομογενείς να έρχονται στο κέφι και να χορεύουν τα τραγούδια της πατρίδας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για την επέκταση του Ναού της Αναστάσεως στο Μπρούκβιλ, όπως επεσήμανε και ο προϊστάμενος της εκκλησίας, πατήρ Παντελεήμων Παπαδόπουλος. «Παρότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ, αισθανόμαστε ανανεωμένοι και δυνατοί από την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που βλέπουμε απόψε. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που είστε εδώ απόψε και σας παρακαλούμε να δείτε τι γεννιέται από την υποστήριξή σας αυτή» τόνισε.

Ο Στέλιος Διονυσίου από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι, μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα επιστρέψει για μια ανάλογη βραδιά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top