ΚΟΣΜΟΣ

Το έκτακτο δελτίο του BBC για τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο – Σοκ στα βρετανικά ΜΜΕ

karolos

«Βοά» η Βρετανία από την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ πως ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο.

Τα Μέσα της Βρετανίας μετέδωσαν με έκτακτο την είδηση για τον Βασιλιά Κάρολο, ενώ πολλοί Βρετανοί είναι σοκαρισμένοι.

Στο έκτακτο δελτίο του το BBC μετέδωσε πως η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, που έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον βασιλιά και την οικογένεια», συμπλήρωσε».

Όπως αναφέρθηκε ο Γουίλιαμ θα αναλάβει κάποια από τα καθήκοντά του και η Καμίλα κάποια άλλα.

«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο», γράφει με κεφαλαία η Daily Mai, ενώ και άλλα βρετανικά sites έχουν τα κεντρικό θέμα την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Ο Ρίσι Σούνακ του ευχήθηκε περαστικά, σύμφωνα με την Telegraph.

Υπενθυμίζεται πως o βασιλιάς Κάρολος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο είχε υποβλήθηκε σε επέμβαση για υπερτροφία προστάτη. Ωστόσο τώρα ανακοινώθηκε πως πάσχει από καρκίνο, όχι όμως του προστάτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Βασιλιάς Κάρολος «ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό».

karolos1.jpg 1

karolos2.jpg 1

 

You may also like

28390636 ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ – Απελπιστική κατάσταση, λένε οι ΗΠΑ μετά τους 112 νεκρούς στη Γάζα, ενώ το Ισραήλ απαντά: Εμείς δεν σκοτώσαμε πάνω από δέκα

Την ώρα που Ισραήλ και Χαμάς παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές για την τραγωδία με 112 νεκρούς μέσα στην πόλη της Γάζας, ο πρόεδρος ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ