ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου επισκέφθηκε ο Χρήστος Βουλδής

EKAigio

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Βουλδής με την παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε – Σπύρος Σκιαδαρέσης», επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Αιγίου τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του Αιγίου κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα των εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου καθώς και για τις προοπτικές και προσδοκίες ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Η εποικοδομητική συζήτηση στράφηκε και στο πεδίο των εκλογών της Αυτοδίοικησης, όπου και οι δυο άνδρες είναι υποψήφιοι σε διαφορετικούς βαθμούς. Υποσχέθηκαν από τη μεριά τους ο ένας στον άλλον μια στενή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας από όποια ιδιότητα φέρουν την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Αυτό που προέχει είναι η ποιότητα ζωής των πολιτών, η οποία προκρίνεται μέσα από κατάλληλες πολιτικές και πρωτοβουλίες.

Ο Χρήστος Βουλδής ως εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Ίντρακομ Τέλεκομ Πάτρας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ταυτόχρονα ως μισός Αιγιώτης σημείωσε πως είναι πολλά τα σημεία δράσης στα οποία θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος και δήλωσε πάντα διαθέσιμος να συνδράμει με κάθε του ιδιότητα και γνώση.

Νωρίτερα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, είχε επισκεφθεί τη ΔΕΗ Αιγίου, όπου και υπήρξε εργαζόμενος ως φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχοντας εργαστεί αθροιστικά έντεκα μήνες κατά τα έτη 1996-1998 έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς και φιλίες που τον ακολουθούν σε όλη του τη ζωή.

You may also like

dytiki ellada giatros syllipsi 1024x720.jpg ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκέπασαν κύκλωμα ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και παράνομων συνταγογραφήσεων

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές- βραδινές ώρες της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου ...

Comments are closed.