ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το Instagram αλλάζει – Το νέο είδος story και οι εκπλήξεις που έρχονται…

Facebook
Twitter
Σημαντικές αλλαγές που θα εστιάζουν πλέον στα βίντεο και λιγότερο στις φωτογραφίες, προανήγγειλε ο επικεφαλής του Instagram, κάνοντας γνωστό ότι θα υπάρχει και μια μεγάλη αλλαγή που αφορά στα περίφημα stories.

Ειδικότερα, ο Adam Mosseri, σε βίντεο που ανήρτησε λέει μεταξύ άλλων: «το Instagram δε θα είναι πλέον μία εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών. Θα εξερευνά νέους τομείς, όπως δημιουργοί περιεχομένου, video, ψώνια και μηνύματα».

Περιεχόμενο video στους χρήστες θα είναι πλέον διαθέσιμο ακόμα και από δημιουργούς που δεν ακολουθούν, ενώ οι κλασσικές τετράγωνες φωτογραφίες, μέσω των οποίων όλοι γνωρίσαμε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα μείνουν, σε λίγο καιρό, μια απλή ανάμνηση.

Όπως φαίνεται, το Instagram ακολουθεί σε ένα βαθμό την τάση για κινούμενη εικόνα, κάνοντας βήματα ανάλογα με αυτά που υιοθέτησαν οι πλατφόρμες Twitter και TikTok.

Το νέο χαρακτηριστικό με το όνομα «Exclusive Stories» θα αφορά σε αυτά που θα προβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη που πληρώνουν για να τα δουν.

Έτσι, αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής σε κάποιον χρήστη, θα βλέπει ένα μήνυμα που θα τον ενημερώνει πως μόνο αν γίνει μέλος θα μπορέσει να δει το συγκεκριμένο story.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top