ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κάτι που «βλέπουν» στο αύριο της Πάτρας

Vartolomaios
Περίπου δύο εβδομάδες λειτουργίας συμπληρώνει στην Πάτρα η Παγκρήτια Τράπεζα, δηλαδή το κατάστημα της στην Πάτρα, στην οδό Αγίου Ανδρέου. Να θυμίσουμε ότι στο κατάστημα υπηρετούν συνολικά επτά τραπεζικοί υπάλληλοι, με επικεφαλής τους την Θεοδώρα Καρανδρίκα. 

Τι θέλει να θυμίσει η «Πολιτεία»; Τη δήλωση του CEO της Τράπεζας, του Αντώνη Βαρθολομαίου (φωτογραφία), με την οποία η Τράπεζα εξηγεί γιατί αποφάσισε να στραφεί προς τα δυτικά της χώρα, εκτιμώντας (προφανώς) ότι η Πάτρα είναι μια «εν υπνώσει» αγορά (δικός μας ο χαρακτηρισμός) που πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε δυναμική.  

«Φιλοδοξούμε να χτίσουμε μια νέα Τράπεζα», είναι τα λόγια του κ. Βαρθολομαίου. «Μια Τράπεζα εύρωστη, σύγχρονη, λειτουργική κι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Μια Τράπεζα αναφοράς για τον μέσο Έλληνα, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία και τον ιδιώτη.

Στρατηγικός στόχος μας είναι η ενίσχυση του αποτυπώματός μας στην υπόλοιπη χώρα πέρα από τα όρια της Κρήτης μέσα από την αναδιάρθρωση του δικτύου των καταστημάτων μας. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινούμε τη λειτουργία του νέου καταστήματός μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε μια εξαιρετική από πλευράς δυναμικής αγορά, όπως αυτή της Πάτρας». Αμήν!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.