ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κομβικό τηλεφώνημα από τη μητέρα Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Ίριδας και ο μυστηριώδης άνδρας

7 3

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά την 21η Μαρτίου του 2021, την ημέρα δηλαδή που άφησε την τελευταία της πνοή η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας, όπου εκτός από την 33χρονη, βρισκόταν η αδερφή της, Δήμητρα και η μικρή Τζωρτζίνα.

Το κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης μητέρας έχει “μιλήσει”!

Κατά τις ίδιες πηγές, μία μέρα πριν πεθάνει το μόλις έξι μηνών βρέφος, δηλαδή στις 20 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφωνεί τρεις φορές στη σύζυγό του τα ξημερώματα, και συγκεκριμένα στις 03:38, στις 03:39 και στις 04:20, χωρίς εκείνη να απαντήσει.

Την ίδια ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αδερφή της, ενώ τις επόμενες ώρες έχει αλλεπάλληλη επικοινωνία με τους γονείς του 30χρονου. Επικοινωνεί επίσης με τη μητέρα της και δύο φίλες της. Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν τα τηλεφωνήματα στο 166, σε έναν απόρρητο αριθμό, αλλά και σε ένα ξενοδοχείο της Πάτρας.

Την μοιραία ημέρα, στις 10:26 το πρωί η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη καλεί την νύφη της, τηλεφώνημα το οποίο θεωρείται κομβικό, αφού είναι το πρώτο που δέχεται η 33χρονη αφότου το βρέφος έχει πεθάνει. Λίγη ώρα αργότερα, στις 11:38 και στις 11:41 η κατηγορούμενη μητέρα δέχεται δύο τηλεφωνήματα από έναν άνδρα, ενώ η μικρή Ίριδα έχει βρεθεί νεκρή στην κούνια της από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ο μυστηριώδης άνδρας  αν και αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στη συνέχεια είπε: “Κοιτάξτε, εγώ είχα σχέση με την Τζωρτζίνα. Πήγαινα το παιδάκι στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες. Τίποτα άλλο. Είχα τέτοιο αυτοκίνητο που χώραγε το καροτσάκι της, γιατί δεν χώραγε σε άλλο, και την πήγαινα εγώ”.

You may also like

Comments are closed.