ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Ολυμπιακό Ράλλυ το Νοέμβριο στην Ηλεία

rally ileia
Το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ, θα διεξαχθεί στις 13-14 Νοεμβρίου, από την Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος τον Δήμο Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με τη θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «Ερμής».

Ο αγώνας αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 88,50Km. Επανέρχεται η ειδική διαδρομή Αλφειούσα μήκους 8,80km, μετά από αρκετά χρόνια, επαναλαμβανόμενη (x2) και οι γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους,  Λάλας, μήκους 14,96Km, επαναλαμβανόμενη (x3) με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα και την πανέμορφη Φολόη μήκους 13,01Km επαναλαμβανόμενη (x3), με το σκηνικό στο δάσος να είναι βγαλμένο σαν από μυθιστόρημα. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 215,51Km με 127,01Km απλών ειδικών διαδρομών.

Στο Κύπελλο Χώματος και Κύπελλο Χώματος Ιστορικών θα είναι οι 3 πρώτες ειδικές διαδρομές Αλφειούσα – Λάλας – Φολόη, μήκους 36,75km και συνολικά χιλιόμετρα αγώνα 110,69km.

You may also like

Comments are closed.

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...