ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων συνεχίζει να παρέχει δωρεάν προγράμματα άθλησης στην ύπαιθρο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς συνεχίζει να παρέχει δωρεάν προγράμματα άθλησης στην ύπαιθρο, καλλιεργώντας στους δημότες τόσο την αγάπη στον αθλητισμό όσο και προς τη φύση.

Μέσα από τα προγράμματα άθλησης του Πάρκου, οι συμμετέχοντες βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση και τα οφέλη της και τέλος, αποκτούν ανανεωμένη αντίληψη για όσα προσφέρει ή μπορεί να προσφέρει ένα αστικό περιβάλλον και ιδιαίτερα η Πάτρα.

Το πρόγραμμα άθλησης περιλαμβάνει γυμναστική στη φύση (ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 11 π.μ. με 12 μεσ., όπως επίσης και υδρογυμναστική κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 12 με 1 μ.μ.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Απευθύνεται σε ενήλικες (18+) και πραγματοποιείται αναλόγως των καιρικών συνθηκών είτε στη μικρή πλευρά της παραλίας στην Πλαζ (όταν φυσάει βόρειος άνεμος) είτε στη μεγάλη πλευρά της παραλίας Πλαζ (όταν φυσάει δυτικός άνεμος) με σημείο συνάντησης την στάση του αστικού λεωφορείου. Επίσης, για τη γυμναστική στη φύση οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν μαζί τους το δικό τους στρώμα γυμναστικής.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2610436652 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 – 13.00), στο email: parkoedu@gmail.com ή στη σελίδα του facebook: Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων.

 

Υπεύθυνη για την υλοποίηση των προγραμμάτων: Γιώτα Φουράκη, γυμνάστρια – δημοτική υπάλληλος.

Συντονιστής του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων: Γιώργος Μαγιάκης, Βοηθός Δημάρχου.

You may also like

Comments are closed.