ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το στέκι του Ανδρουλάκη στην Αθήνα και η «παρέλαση» των πολλών Αχαιών

Facebook
Twitter
Φαίνεται ότι στο πολιτικό μας λεξιλόγιο, έστω στο παραπολιτικό, εγκαθίστανται ένας νέος όρος. Ο όρος «Μαντζάρου 3». Πρόκειται για το πολιτικό στέκι στο Κολονάκι της Αθήνας, που έγινε ευρύτερα γνωστό μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι σχεδόν καθημερινός θαμώνας.

Και εκεί συνάντησε κατά την προεκλογική του εκστρατεία -και συναντά και σήμερα- πολλούς φίλους τους και από την Αχαΐα. Τι λέει, όμως, το ρεπορτάζ της «Πολιτείας»; Ότι το στέκι αυτό, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Πιττερού, δεν προσελκύει μόνο πολιτικούς, ούτε μόνο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Στον ίδιο χώρο, πολύ συχνά, βλέπει κανείς τον Αχαιό υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη αλλά και άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, προ δέκα περίπου ημερών-ίσως και περισσότερο- στη «Μαντζάρου 3» εθεάθη και γνωστός πατρινός γιατρός που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ, σε διαφορετικές παρέες, παρόντες ήταν αρχικά οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης και Μάξιμος Σενετάκης, αργότερα ο υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης (πριν νοσήσει) και φυσικά, μετά τις δέκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης με συνεργάτες του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top