Το τουριστικό γραφείο “Rania Tours” δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με μια ξεχωριστή εκδρομή

Facebook
Twitter
Το τουριστικό γραφείο Σπυρόπουλος Γ. Θεόδωρος «Rania Tours» στο πλαίσιο της αλτρουιστικής του δράσης, διοργανώνει  για 4η χρονιά μια ξεχωριστή εκδρομή–περιήγηση στην πόλη μας, την Πάτρα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι σας ταξιδεύει στην Πάτρα το Σάββατο 21/1/2023 έχοντας δύο στόχους, να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας, την ιστορία της και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» – «ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και το θεραπευτικό, παιδαγωγικό κέντρο ατόμων με νοητική υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών και θα ολοκληρώσουμε με επίσκεψη στο Ρωμαϊκό και Μεσαιωνικό Υδραγωγείο Πατρών όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Προαιρετικά βέβαια και στο πλαίσιο της ευσπλαχνίας, αλληλεγγύης και αγάπης μας για τους συνανθρώπους μας, επιθυμητή θα ήταν η προσκόμιση λίγων τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών υγιεινής και  καθαριότητας. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα  παραδοθούν από όλους μαζί τους εκδρομείς στο θεραπευτικό, παιδαγωγικό κέντρο ατόμων με νοητική υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» και την Φ.Σ.«ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» – «ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Κων/νου Παλαιολόγου 29) αφού πρώτα μας ενημερώσουν για το έργο τους.

Εκκίνηση από το τουριστικό γραφείο “Rania Tours” (Αγίας Σοφίας 53 & Δοϊράνης). Απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής για την κράτηση θέσης στο πούλμαν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top