ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τομ Κρουζ: Αποτυχημένη πλαστική επέμβαση ή παραπανίσια κιλά;

Facebook
Twitter
Φωτογραφίες και πλάνα με τον Τομ Κρουζ, όπου ο 59χρονος σταρ φαίνεται να έχει πάρει αρκετά κιλά και το πρόσωπό του δείχνει φουσκωμένο, κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός που εδώ και δεκαετίες έχει καταφέρει να είναι πάντα fit και ασχολείται εντατικά με τη γυμναστική -μάλιστα έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση που συχνά γυρίζει χωρίς κασκαντέρ ακόμα και δύσκολες σκηνές σε ταινίες δράσης- αυτή τη φορά, φάνηκε αρκετά «γεμάτος» ειδικά στο πρόσωπο.

Ο ηθοποιός πήγε σε αγώνα μπέιζμπολ στο Λος Άντζελες, παρέα με το γιο του Κόνορ, όπου τον εντόπισαν οι κάμερες, και πλέον τα πλάνα έχουν κατακλείσει τα social media. 

Ο Κρουζ δε θύμιζε καθόλου τον εαυτό του από την τελευταία του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Φόρμουλα 1 και πολλοί θαυμαστές του σχολίασαν το γεγονός ότι έχει αλλάξει πολύ, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας είχε γυρίσματα για την ταινία «Mission: Impossible7».

tom krouz1

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top