ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

“Τον πήρα αγκαλιά και με έσφιγγε από τον φόβο” – Τι λέει για τη διάσωση του ηλικιωμένου ο αρχιφύλακας Δ. Χριστοδουλόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook
Twitter
photo_2024-07-10_12-16-53

“Ενημερωθήκαμε για εγκλωβισμένο ηλικιωμένο και άμεσα μεταβήκαμε ενώ η φωτιά ήταν δίπλα από τα σπίτια για να τον απεγλωβίσουμε. Κατάφερα να τον βγάλω από το σπίτι, τον πήρα αγκαλιά και εκείνος με έσφιγγε. Το ίδιο μαζί με τους συναδέλφους μου κάναμε και με άλλουτς ηλικιωμένους” 

Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος η εικόνα του οποίου έκανε το γύρο της χώρας στην προσπάθειά του να διασώσει ηλικιωμένο στην μεγάλη φωτιά του Γηροκομειού.

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στο ίδιο σημείο μαζί με την κόρη του Γεωργία (φωτο) και όπως δήλωσε επρόκειτιο να μεταβεί στην οικία του ηλικιωμένου για να του παραδώσει το κλειδί του σπιτιού, αφού εκτός του ότι τον απομάκρυνε από το σημείο της φωτιάς, φρόντισε να ασφαλίσει και το σπίτι.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε πυροσβέστες αστυνομικούς αλλά και κατοίκους για τις υπαρένθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν έτσι ώστε να μην μπει η φωτιά μνέσα στα σπίτια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top