ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Top Gun: Maverick»: Έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιo box office

Facebook
Twitter
H ταινία «Top Gun: Maverick», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, μετά από ένα μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως σε εισπράξεις.

Είναι η πρώτη ταινία του 2022 που το κατάφερε και μάλιστα χωρίς να παιχτεί στις αίθουσες της Κίνας και της Ρωσίας, δυο πολύ μεγάλες αγορές.

Η ταινία, με budget 170 εκατομμύρια, μπορεί να μην έκανε το καλύτερο άνοιγμα ταινίας για Memorial Weekend στις ΗΠΑ, ούτε το καλύτερο άνοιγμα για το 2022 (παραμένει στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» με 187 εκατομμύρια δολάρια) αλλά μέσα στο περασμένο Σαββαοκύριακο το Σαββατοκύριακο έφτασε τα 521 εκατομμύρια στο box office της Αμερικής και 484.7 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, ξεπερνώντας τα 943 εκατομμύρια του «Doctor Strange 2».

Το «Top Gun: Maverick» κατάφερε να γίνει η πιο πετυχημένη εισπρακτικά ταινία του Τομ Κρουζ ξεπερνώντας το «Mission Impossible: Fallout» του 2018 το οποίο είχε κερδίσει 791.1 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Μέχρι την τέταρτη εβδομάδα στην Αμερική 16% του κοινού πήγε να δει την ταινία και δεύτερη φορά ενώ το 4% πήγε να τη δει τρεις ή και παραπάνω φορές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top