ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τόσα λεφτά για τον Κατσούλη, ούτε… στην Superleague

Facebook
Twitter
O Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor. Τα συνολικά χρήματα που έβγαλε δεν θα τα έπαιρνε ούτε με μεταγραφή σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Δείτε το συνολικό ποσό με το οποίο έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ιδανική επιλογή σε όλα τα επίπεδα αποδείχτηκε το Survivor για τον Σάκη Κατσούλη. Όχι μόνο βγήκε ο μεγάλος νικητής, όχι μόνο έγινε ευρέως γνωστός αλλά αποκόμισε και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο, με την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Τα χρήματα που έβγαλε ο Σάκης στο Survivor

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πήρε 100.000 ευρώ για τη νίκη του στο Survivor και άλλα 40.000 για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Συνολικά δηλαδή έβγαλε ένα ποσό κοντά στα 140.000 ευρώ σύμφωνα με το youfly.com. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και στην αρχή έπαιρνε 1500 ευρώ την εβδομάδα, μετά την παράταση που πήρε το ριάλιτι, το ποσό αυτό αυξήθηκε στα 3000 εβδομαδιαίως.

Φυσικά αυτά τα ποσά ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσε να τα δει στην Προοδευτική, όπου αγωνιζόταν. Ακόμα και να μην έπαιζε όμως σε ομάδα τρίτης κατηγορίας αλλά έπαιρνε μεταγραφή σε ομάδα της Super League, ούτε τότε θα έφτανε σε ένα τέτοιο νούμερο. Οι αμοιβές σε μεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας δεν ξεπερνούν τα 80.000 – 100.000 ετησίως, ποσό δηλαδή αρκετά μικρότερο από αυτό που πήρε ο Σάκης  Κατσούλής σε έξι μήνες.

Με τις επαγγελματικές προτάσεις μάλιστα να στρώνονται μπροστά του το προσεχές διάστημα, το ποσό αυτό πιθανότητα να μεγαλώσει κι άλλο. Εφόσον βέβαια ο 30χρονος νικητής του Survivor κάνει τις ενδεδειγμένες επιλογές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top