ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρίστρια πήδηξε από μπαλκόνι ξενοδοχείου για να γλυτώσει τον βιασμό

βιασμος
Μάχη για τη ζωή της δίνει στην Εύβοια μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ερέτρια για να αποφύγει τον βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε στις 05.00 σήμερα τα ξημερώματα.

Γάλλος την οδήγησε στο δωμάτιό του και προσπάθησε να τη βιάσει

Η 23χρονη διασκέδαζε με τις φίλες της σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ένας συμπατριώτης της που εργαζόταν ως ανιματέρ σε εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ

Την οδήγησε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια. Ένας άλλος εργαζόμενος στο ξενοδοχείο έσπευσε να τη βοηθήσει σπάζοντας την πόρτα του δωματίου.

Πήδηξε από τον πρώτο όροφο

Τότε η κοπέλα, πάνω στη σύγχυσή της και ενώ απελευθερώθηκε από τα χέρια του βιαστή της, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό από τον πρώτο όροφο.

Η 23χρονη πέφτοντας από ύψος πολλών μέτρων υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Νοσηλεύεται από τις 09:30 σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι οικείοι της και η Γαλλική Πρεσβεία.

Συνελήφθη ο Γάλλος

Ο ανιματέρ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας για την απόπειρα βιασμού και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών κακώσεων.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία.

You may also like

Comments are closed.