ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

TΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ: Πως την “πάτησε” από ένα θετικό rapid test

Facebook
Twitter
Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αφού «χτυπά» όλο και περισσότερο νεότερες ηλικίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 31χρονου από την Πάτρα που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό.

Ο 31χρονος Βασίλης Όρρος έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό στην Πάτρα. Στο Tlive μίλησε τη Δευτέρα  φίλη της οικογένειας του άτυχου ανεμβολίαστου 31χρονου και πατέρα.

Είπε ότι ο φίλος της βρέθηκε το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Εκεί ένιωσε κάποια αδιαθεσία, θεώρησε ότι έχει κοροναϊό και έκανε rapid test και μετά μοριακό.  Το rapid test βγήκε θετικό, αλλά το μοριακό ήταν αρνητικό στον Covid19. Παρ’ όλα αυτά ο 31χρονος βέβαιος ότι είχε νοσήσει πίστεψε πώς πλέον έχει αντισώματα.

Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο η φίλη του άτυχου άνδρα  επιβεβαιώνει όσα είχαν γίνει γνωστά τελευταία, ότι δηλαδή δεν το έκανε επειδή φοβόταν για παρενέργειες. Αποτέλεσμα, ούτε να έχει αναπτύξει αντισώματα ούτε και να έχει την προστασία που παρέχει το εμβόλιο από τον φονικό ιό.

Στα τέλη Οκτωβρίου ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» τον 31χρονο Βασίλη. Αρχικά, έμεινε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του και όταν η υγεία του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όπου και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top