ΤΡΑΓΩΔΙΑ: O κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια στην Πάτρα! Δύο γυναίκες χάθηκαν! Ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει

Facebook
Twitter

Δεν είναι σίγουρα η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, είναι η πιο ακραία, αλλά αποτυπώνει την αγωνία που ζουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά.

Καθηγήτρια  Αγγλικών που εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο του Ψαροφαϊου κόλλησε κορωνοϊό και  κόλλησε και η μητέρα της που νόσησε βαριά και διασωληνώθηκε  στο Νοσκομείο Ρίου.

Στις 23 Δεκεμβρίου στο σπίτι τους στην οδό Θερίσσου στα Προσφυγικά, η Διαμάντω Αικατερινίδη  αυτοκτόνησε βάζοντας τέλος στην ζωή της, ενώ μετά από λίγες ημέρες η ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ άφησε και αυτή την τελευταία της πνοή.

Τραγωδία που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα στους εκπαιδευτικούς κύκλους με φόντο τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου για το άνοιγμα των σχολείων.

Η μητέρα, Αγγιολίνα Φωκά – Αικατερινίδη ήταν πολύ αγαπητή καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Αρρένων Αργοστολίου, από την έδρα της έχουν περάσει χιλιάδες μαθητές . Υπήρξε σύζυγος (χήρα) καθηγητή επίσης. Ο οποίος μάλιστα είχε αυτοκτονήσει. Η Διαμάντω είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Ληξουρίου. Τελευταία οι δύο γυναίκες ζούσαν στο σπίτι της οδού Θερίσσου στην Πάτρα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top