ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Δυο αδέρφια νεκρά στην οδό Σμύρνης

astuynomia drastis
Τραγωδία στην Πάτρα. Δύο νεκροί άνδρες βρέθηκαν πριν από λίγο στην οδό Σμύρνης 236.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας ήταν 45 ετών και ο δεύτερος 54. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για αδέρφια. H μητέρα τους, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε δυσοσμία στο σημείο γι αυτό και κλήθηκε η αστυνομία.

Η γυναίκα που ειδοποίησε την αστυνομία, μετέφερε πως η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν εκεί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τα δύο αδέρφια νεκρά σε διαφορετικούς χώρους.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που έμενε στο διπλανό σπίτι, είχαν δει τον έναν από τους δύο την Πέμπτη. Η μητέρα των δύο ανδρών, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας γι αυτό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να γνωρίζει ακόμη τίποτα για την τραγωδία με τα δύο παιδιά της.

Όπως λένε γείτονες της οικογένειας, παλαιότερα επισκέπτονταν τα δύο αδέρφια κοινωνικός λειτουργός. Λίγο αργότερα η μέριμνα αυτή σταμάτησε. Τα δύο αδέρφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρναν φαρμακευτική αγωγή.

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.