ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Συγκλονίζει μαρτυρία αυτόπτη της διπλής «καραμπόλας»

photo 2024 01 20 15 13 36

Συγκλονίζει μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που διευκρινίζει ότι ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν, αφού προηγουμένως είχε συγκρουστεί με προπορευόμενο όχημα

«Τράκαρε με τον μπροστινό του, έκανε όπισθεν και πήρε στον λαιμό του και τον άνθρωπο με την μηχανή… 2 τροχαία προκάλεσε μαζί» αναφέρει   αυτόπτης μάρτυρας του συγκλονιστικού τροχαίου που είχε ως θύμα ένα νεαρό μοτοσυκλετιστή στην πόλη της Πάτρας.

patra373 censored

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από την ταραχή λόγω του τροχαίου που είχε προηγηθεί. Τότε η μηχανή που οδηγούσε νεαρός έπεσε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκσφενδονιστεί στα κάγελα του 3ου Λυκείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαραιαίος.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου κινείτο με όπισθεν στην Ελευθερίου Βενιζέλου για περίπου 100 μέτρα, ενώ λίγο έλειψε να συγκρουστεί και με άλλο όχημα, το οποίο απέφυγε την τελευταία στιγμή με ελιγμό.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού μοτοσικλετιστή, η οποία ρωτούσε τους αστυνομικούς να της πουν τι έγινε και αν ζει το παιδί της. «Πείτε μου οτι ζει σας παρακαλώ» παρακαλούσε τους αστυνομικούς.

Ο  δρόμος γέμισε αίματα, ενώ αμέσως αν και αμέσως προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό μοτοσικλετιστή τελικά άφησε την τελευταία του πνοή. Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής δεν φορούσε κράνος.

You may also like

Comments are closed.