ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΑΧΑΪΑ | Κινητοποιήσεις για να μην κλείσουν υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
του Αχιλλέα Ροδίτη
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά τις κινητοποιήσεις με αίτημα το μη κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων στην Αχαϊα:

“Με μεγάλη επιτυχία και με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Πατρών, της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής και της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα και τα Καλάβρυτα.

IMG 10e74f9b9dc37b31fa4eb92a7ba316b6 V
Αντίστοιχα, με υψηλά ποσοστά συμμετοχής, ακόμη και με καθολικό κλείσιμο καταστημάτων πραγματοποιήθηκε η 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων στις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ), απέναντι στο επικείμενο κλείσιμο 4 υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο Ν. Αχαΐας αλλά και δεκάδων άλλων σε όλη την Ελλάδα.

IMG 5dda7943c1eb94e15b20eec9ad029fdc V
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην εργασία.

Αντιδρούμε στα συνεχή αποτυχημένα business plans που έχουν ως πρώτιστο στόχο την συνεχή συρρίκνωση του Δικτύου των καταστημάτων, και την περαιτέρω απομείωση του αριθμού των εργαζομένων.

IMG fcd0dfad903d06ba260b9d5299805be6 V

Στηρίζουμε την φωνή απόγνωσης των τοπικών κοινωνιών για ανοικτά τραπεζικά καταστήματα στην υπηρεσία των πολιτών, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!

Για το Δ.Σ του ΣΕΥΤΠΕ

Ο Πρόεδρος: Μπεμπένης Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας: Γοίλιας Ισίδωρος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top