ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρέχουν οι εργασίες για το εμπορικό πάρκο στην πρώην ΑΒΕΞ

gka 25 850x460 1

Προς ολοκλήρωση βαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία κατεδάφισης του πρώην εργοστασίου της εταιρείας ξυλείας ΑΒΕΞ στην Πάτρα, επί της Ακτής Δυμαίων, εκεί, όπου σύμφωνα με τα σχέδια της εξ Ολλανδίας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο, το οποίο, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέχρι το τέλος του 2023.

Επί της ουσίας, σύμφωνα με το businessnews.gr πρόκειται για το ένα από τα πέντε εμπορικά πάρκα, η κατασκευή των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με τη σύμπραξη της Trades Estates AEEAΠ του ομίλου Fourlis, καθώς εντός του θα υπάρχει και ένα ΙΚΕΑ μέσου μεγέθους, το λεγόμενο IKEA πόλης.

Στα Social media της Ten Brinke όπου παρουσιάζεται κάθε μήνα η εξέλιξη των εργασιών των διάφορων projects της εταιρείας, το συγκεκριμένο φαίνεται πως προχωρά, παρά τις εν γένει καθυστερήσεις, ειδικά στην Περιφέρεια, σε κατασκευαστικά έργα.

Εν τω μεταξύ, μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες πρόσθετες συζητήσεις σε σχέση με το ποιες άλλες εταιρείες λιανεμπορίου, αλλά και εστίασης, καφέ και εστιατόριο, θα στεγαστούν στο εμπορικό πάρκο, το οποίο θα σηματοδοτεί την πρεμιέρα του project IKEA πόλης στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη είναι μια έκταση επιφάνειας 21,5 στρεμμάτων, η οποία αποκτήθηκε μέσω πλειστηριασμού από την ολλανδική εταιρεία στο τέλος του 2020 αντί 3,3 εκατ. ευρώ, με τη συνολική επένδυση, πέρα από το ΙΚΕΑ πόλης το οποίο θα αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ, να είναι πιθανό να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Όσο για το IKEA πόλης στην Πάτρα, θα είναι στα πρότυπα του ήδη υπάρχοντος στον Πειραιά, όπου σε 2.000 τμ υπάρχουν γύρω στους 1000 κωδικούς από τα πιο δημοφιλή προϊόντα σπιτιού της σουηδικής αλυσίδας, έτοιμα προς πώληση, ενώ θα στεγάζεται εστιατόριο, υπηρεσίες συναρμολόγησης κλπ.

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.