Τρίκαλα: Συρροή κρουσμάτων σε χωριό

Facebook
Twitter
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές στα Τρίκαλα, καθώς διαπιστώθηκε συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε μεγάλο χωριό του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα, σε περίπου 75 rapid tests που διενεργήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (29/3) στο χωριό, βρέθηκαν 11 κρούσματα κορωνοϊού. Οι κάτοικοι είναι θορυβημένοι, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς προέκυψε η συρροή κρουσμάτων.

 

Το χωριό που λέγεται Στουρναρέϊκα, είναι ορεινό και ο πληθυσμός του τον χειμώνα δεν ξεπερνάει τα 300 άτομα. To σίγουρο είναι ότι ένα διοικητικός υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Πύλης, ο οποίος μένει στα Στουρναρέϊκα, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες θετικός. Τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

Στη Δημοτική Αρχή και στον ΕΟΔΥ υπάρχει η βεβαιότητα ότι καμία συγκέντρωση, γάμος, κηδεία, βάπτιση κ.o.κ. (οι αιτίες δηλαδή που συνήθως βλέπουμε να οδηγούν σε αύξηση κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της επαρχίας), δεν διαδραματίστηκε στο συγκεκριμένο χωριό της Πύλης Τρικάλων.

Τα κρούσματα πάντως δεν εντοπίζονται σε μια μόνο οικογένεια αλλά σε πολλές και διαφορετικές που δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους. Την Πέμπτη και το Σάββατο θα επαναληφθούν τα τεστ για να δουν, πως εξελίσσεται η κατάσταση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top