Τρόμος από φλεγόμενο ταξί στη Γαστούνη

Facebook
Twitter
Αναστατώθηκε το κέντρο της Γαστούνης από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο ταξί τα ξημερώματα της Κυριακής καταστρέφοντάς το ολοσχερώς ενώ οι φλόγες που ξεπηδούσαν από το φλεγόμενο όχημα προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα και διαμέρισμα του πρώτου ορόφου παρακείμενης πολυκατοικίας.

Ώρα 04.30 τα ξημερώματα και οι κάτοικοι της περιοχής ξυπνούν έντρομοι από εκρήξεις. Ταξί που ήταν σταθμευμένο σε στενό της οδού Σισίνη είχε λαμπαδιάσει και προφανώς οι εκρήξεις που προέρχονταν από τα ελαστικά του εκτίναζαν τις φλόγες μέχρι τον πρώτο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας.

Το διαμέρισμα υπέστη μικρές ζημιές στο μπαλκόνι ενώ οι ένοικοί του τρομοκρατήθηκαν.

«Ευτυχώς που είχαμε ανεβάσει την τέντα, διαφορετικά θα είχαμε λαμπαδιάσει…» είπαν στην εφ. «Πατρίς». Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας η οποία επενέβη άμεσα με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες, ενώ στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό του ΑΤ Πηνειού. Το ταξί (με έδρα την Γαστούνη) καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το όχημα βρέθηκε ένα γκαζάκι, πιθανότατα μέρος εκρηκτικού μηχανισμού και έτσι εξετάζεται και το ενδεχόμενο εμπρησμού.

ΠΗΓΗ: https://www.patrisnews.com/

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top