ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τρόμος για 50χρονη – Επιδειξίας πίσω από τη Veso Mare

Facebook
Twitter
Τα έχασε η 50χρονη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή πίσω από τη Veso Mare (φωτογραφία αρχείου). Έκπληκτη είδε έναν άνδρα να την πλησιάζει, όμως δεν έδωσε σημασία. Άλλωστε ήταν μεσημέρι και που να πάει ο νους της για το τι θα συνέβαινε αργότερα μπροστά στα μάτια της.

«Ειλικρινά, δεν πίστευα στα μάτια μου» μας εξομολογήθηκε η γυναίκα την οποία συναντήσαμε στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Περπατούσε στο στενό πίσω από τη Veso Mare και ήταν φανερά τρομαγμένη. Μπορούσες να το δεις στο πρόσωπο της. Να δεις την τρομάρα της, τον φόβο ζωγραφισμένο.

«Ο άντρας που είδα φορούσε κανονικά το παντελόνι του και μέσα σε δευτερόλεπτα το κατέβασε και ξεγυμνώθηκε!  Βέβαια δεν έκανε καμία άλλη κίνηση, όμως αρκούσε αυτό που είδα μπροστά στα μάτια μου» περιέγραψε με την αναστάτωση χαραγμένη στα μάτια της.

Και μπορεί ο άνδρας να μην της επιτέθηκε, όμως όποια γυναίκα και αν ερχόταν αντιμέτωπή του, σίγουρα έτσι θα αισθανόταν. Θα την κυρίευε ο φόβος. Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν και αρκετά παιδιά που πηγαίνουν σινεμά ή και σχολείο. Σίγουρα κάποια θα έχουν δει τον γυμνό μεσήλικα!

Ίσως όμως δεν έχουν καταγγείλει το γεγονός προφανώς από φόβο. Σύμφωνα με την 50χρονη γυναίκα και άλλες γειτόνισσές της έχουν δει κατά καιρούς τον γυμνό άνδρα και στο φυλάκιο κοντά στην ΔΕΥΑΠ. Αυτό είναι και το στέκι του. Πάντως δεν υπάρχουν μαρτυρίες για ασελγείς πράξεις στις οποίες επιδίδεται ο άνδρας εκτός από την εμφάνισή του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top