ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τρόμος στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνών στο πιλοτήριο

Facebook
Twitter

Στιγμές τρόμου βίωσαν επιβάτες της British Airways, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν καπνοί στο πιλοτήριο αεροσκάφους, ενώ βρισκόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προγείωση στην Ολλανδία.

Πιο αναλυτικά, το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Όσλο, όταν ο κυβερνήτης ξαφνικά ειδοποίησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι πρέπει να προσγειωθεί αμέσως το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα έκτακτης ανάγκης μετέβησαν στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Σίπχολ του Άμστερνταμ, όπου το Airbus A320 της British Airways, με έως και 190 επιβαίνοντες προσγειώθηκε.

Οι επιβάτες έντρομοι ενημερώθηκαν ξαφνικά από τον πιλότο, ότι το αεροσκάφος έπρεπε να προσγειωθεί λόγω «ζητημάτων ασφαλείας» και οδηγήθηκαν έξω από την πίσω πόρτα.

Το βράδυ της Τετάρτης φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ και σήμερα συνέχισαν το ταξίδι τους για το Όσλο με διαφορετικό αεροπλάνο.

Η πτήση BA764 όπως αναφέρει η εφημερίδα αναχώρησε από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο μόλις 90 λεπτά μετά την απογειωση ο κυβερνήτης εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Το αεροπλάνο είναι ακινητοποιημένο και ελέγχεται, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τον καπνό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top