ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επίθεση αντιεμβολιαστών στην Άννα Μαστοράκου, με κατάληξη… τροχαίο! – “Με έχουν στοχοποιήσει. Θα πάω στον Εισαγγελέα” δηλώνει στο politeianews.gr

Facebook
Twitter
του Αχιλλέα Ροδίτη
Απίστευτο! Στιγμές απόγνωσης και ταραχής έζησε σήμερα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, όταν βρέθηκε στο “στόχαστρο” ομάδας αντιεμβολιαστών και δέχθηκε απαράδεκτη επίθεση, ενώ μετά το πρωτοφανές συμβάν -και προφανώς με αφορμή την όλη ταραχή- η ίδια τράκαρε με το αυτοκίνητο της, ευτυχώς όμως μόνο με υλικές ζημιές και όχι κάποιο τραυματισμό!

Όλα συνέβησαν στο πλαίσιο της κοινής εκδήλωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  της 6ης ΥΠΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, στο ξενοδοχείο «MY WAY Hotel», με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα! Ανοιχτή συζήτηση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι Covid 19» με ομιλητές μεταξύ άλλων τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, τον αντιπρόεδρο ΕΟΔΥ Γιώργο Παναγιωτακόπουλο και τον Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπο Γώγο

Η ομάδα των αντιεμβολιαστών με επικεφαλής τον συνταξιούχο ψυχίατρο νευρολόγο Γιώργο Ευαγγελάτο στράφηκε εναντίον της εκπροσώπου των ιατρών της Πάτρας απαιτώντας να παραλάβει ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας που είχαν ετοιμάσει.

Όπως δήλωσε η κ. Μαστοράκου πριν από λίγο στο politeianews.gr, αρνήθηκε να πάρει το ψήφισμα συστήνοντας στους αντιεμβολιαστές να το επιδώσουν αρμοδίως, δηλαδή στον Ιατρικό Σύλλογο. “Όχι σε μένα το ψήφισμα. Να το παραδώσετε όπως προβλέπεται στον Ιατρικό Σύλλογο”, ήταν η φράση της.

Η Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών προσπάθησε να περάσει ανάμεσα τους για να αποχωρήσει, όμως αυτό συνέβη εν μέσω ύβρεων εναντίον της.  “Φώναζαν… ‘δολοφόνοι’, ‘δηλητηριάζετε τα παιδιά μας’, ‘στέλνετε ανθρώπους στον τάφο’ και άλλα παρόμοια και ακατανόμαστα που δεν μπορώ να διανοηθώ ότι άκουγα. Είναι γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν στοχοποιήσει. Εμένα συγκεκριμένα”, δήλωσε η κ. Μαστοράκου.

Αφού η κ. Μαστοράκου κατάφερε να διαφύγει και να φθάσει γρήγορα στο αυτοκίνητο της, φοβούμενη ότι την ακολουθούν, της συνέβη και το τροχαίο, χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός παρά μόνον υλικές ζημιές.

ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Όπως αποκαλύπτει μέσω του politeianews.gr η κ. Μαστοράκου, την Δευτέρα το πρωί θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Πατρών.

“Είναι αδιανόητο να στοχοποιούμαι. Δεν μπορεί η εκπρόσωπος των Ιατρών να δέχεται τέτοιες επιθέσεις αλλά και χαρακτηρισμούς, όπως ‘δολοφόνοι’. Θα πάω στον Εισαγγελέα για αυτό το λόγο. Και θα παρέμβει και ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας”, τόνισε η Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top