ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τσιγκρής σε Πελετίδη: Για το καλό του τόπου μας, η συνεννόηση είναι μονόδρομος…

Facebook
Twitter
Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη. 

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στο ζήτημα της παραχώρησης έκτασης στον Ριγανόκαμπο -από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου- με σκοπό τη μετατροπή της σε πάρκο αναψυχής.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Αχαιοί βουλευτή για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στην Ξερόλακκα, που θα ενισχύσει την κυκλική οικονομία, θα τροφοδοτήσει την αγροτική παραγωγή, και θα μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του δήμου, σε συνδυασμό με την παράλληλη αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης της πόλης.

Τέλος, ο Κώστας Πελετίδης ζήτησε από τον Άγγελο Τσιγκρή να προωθήσει το αίτημα των δημάρχων για τετράμηνη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας των συμβασιούχων των Δήμων.

Ο Αχαιός βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών, τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και αναψυχής, καθώς και σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας.

Μετά τη συνάντηση αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε:

“Για το καλό της Πάτρας και ολόκληρης της Αχαΐας, η συνεννόηση είναι μονόδρομος”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top