ΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας από Θεσπρωτία: Ο χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος και από τους μνημονιακούς

tsipras2 1392x928 1
Τεράστιες ευθύνες για το θέμα της ακρίβειας και ειδικότερα για τις αυξημένες τιμές στα τιμολόγια της ΔΕΗ, επέρριψε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας. Από την Ήπειρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την άμεση στήριξη του αγροτικού κόσμου για να μπορέσει, όπως είπε, να τα βγάλει πέρα αυτό τον δύσκολο χειμώνα.

Από το χωριό Κεστρίνη της Θεσπρωτίας ο Α. Τσίπρας ζήτησε την άμεση στήριξη των αγροτών για να αντιμετωπίσουν την διπλή κρίση της πανδημίας και της ακρίβειας.
“Κατανοώ ότι υπάρχει άσχημη χρονιά στην παραγωγή εδώ. Φοβάμαι ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος από τους μνημονιακους” ανέφερε.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν νωρίτερα στον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας, παρά το βροχερό καιρό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιόδευσε στους κεντρικούς δρόμους, μίλησε με κόσμο και καταστηματάρχες οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στο θέμα με τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Ο Α. Τσίπρας πρότεινε αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και διαγραφή του ιδιωτικού χρέους.

“Είμαστε πρωταθλητές στην χοντρική τιμή του ρεύματος” σημείωσε και τόνισε ” Μεγάλες ευθύνες από την κυβέρνηση. Αυτό που βιώνει ο μέσος πολίτης είναι η ραγδαία μείωση του εισοδήματός του”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επεκταθούν τα μέτρα στήριξης, διότι «το να μπει μαχαίρι στα μέτρα στήριξης από 1/1/2022 είναι κοινωνικά καταστροφικό», όπως ανέφερε.

You may also like

Comments are closed.