ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΙΓΙΟ – Τα “θα σ’ αγαπώ” και “θα σε στηρίζω μέχρι θανάτου” ως την ρήξη και διαγραφή | Παρελθόν η Μ. Τσουκαλά στην παράταξη Καλογερόπουλου

BeFunky design 44 1 e1690549189946

 

Τη διαγραφή της Μαρίας Τσουκαλά αποφάσισε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος μετά την απόφαση της τελευταίας να προσχωρήσει σε άλλον συνδυασμό, αυτόν του Κώστα Σπηλιόπουλου. Αλλά ο Δήμαρχος πήγε ένα ακόμα βήμα παραπέρα, θυμίζοντας με βίντεο, την ατάκα της κας Τσουκαλά, ότι… θα τον στηρίζει μέχρι θανάτου…”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ:

 Σήμερα 28-7-2023 η Δημοτική μας ομάδα αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή της κ. Τσουκαλά από την παράταξή μας.

Υπενθυμίζεται ότι το δημόσιο «μέχρι θανάτου μαζί του» που δήλωσε δεν το απηύθυνε στους Αιγιαλείς αλλά σε μένα προσωπικά. Παραπέμπω στο σχετικό link για του λόγου το αληθές:

(ατάκα στο 23:45):

Ακόμα τονίζω ότι στη Προεδρία της ΔΗΚΕΠΑ την έφεραν οι Αιγιαλείς που εμπιστεύτηκαν την παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» και εγώ που έδειξα εμπιστοσύνη στο δικό της πρόσωπο.

Αφού αποφάσισε την προσχώρησή της σε άλλη Δημοτική Παράταξη η απαιτούμενη πολιτική ηθική επέβαλε την άμεση παραίτησή της από τη θέση αυτή.

Η στοιχειώδης προσωπική σοβαρότητα και αξιοπρέπεια δεν επιτρέπει σε κάποιον που θεωρεί ότι μια Δημοτική Αρχή πρέπει να αντικατασταθεί, να συνεχίσει να παραμένει επί μήνες ενεργό στέλεχός της, ενώ ήδη ανήκει σε άλλη παράταξη.

You may also like

dytiki ellada giatros syllipsi 1024x720.jpg ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκέπασαν κύκλωμα ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και παράνομων συνταγογραφήσεων

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές- βραδινές ώρες της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου ...

Comments are closed.