ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζόκερ: Εκατομμυριούχος με μόλις 2,50 ευρώ

flqjnuemmt6221c9dc07293

Τζόκερ και η ζωή του άλλαξε για πάντα. Σε μια εποχή που η ακρίβεια εξανεμίζει οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο ίδιος κάνει όνειρα πλουσιότερος κατά ένα και πλέον εκατομμύριο. Ο λόγος για τον υπερτυχερό της χθεσινής κλήρωσης (2409) που κατάφερε να μαντέψει σωστά όλους τους αριθμούς που ανέδειξε η κληρωτίδα. Με ένα δελτίο που του κόστισε μόλις 2,50 ευρώ, κατάφερε να λύσει μια για πάντα το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του.

Όπως διαπιστώνουμε από τη διαλογή του ΟΠΑΠ για την χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, ο μεγάλος νικητής έπαιξε από το διαδίκτυο και έτσι δεν έγινε γνωστή η περιοχή που πόνταρε. Αυτό είναι και το μυστήριο που θα μάθουν πιθανότατα εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι του οργανισμού, με τους οποίους αναμένεται να επικοινωνήσει ο εκατομμυριούχος, για να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.

Ακόμα ένα δελτίο που συμπληρώθηκε από το διαδίκτυο, ήταν το μοναδικό που κέρδισε στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ. Κερδίζει 43.000 ευρώ που του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα. Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση είναι οι: 8, 16, 17, 36, 45 και αριθμός τζόκερ το 20.

You may also like

marmara parthenona arthro ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανία – Σούνακ: «Τα Γλυπτά ανήκουν στον Παρθενώνα που κατακερματίστηκε» γράφει σε επιστολή ο Αρχιεπίσκοπος Μ. Βρετανίας

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, με ...

Comments are closed.