ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τζόκερ: Εκατομμυριούχος με μόλις 2,50 ευρώ

Facebook
Twitter

Τζόκερ και η ζωή του άλλαξε για πάντα. Σε μια εποχή που η ακρίβεια εξανεμίζει οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο ίδιος κάνει όνειρα πλουσιότερος κατά ένα και πλέον εκατομμύριο. Ο λόγος για τον υπερτυχερό της χθεσινής κλήρωσης (2409) που κατάφερε να μαντέψει σωστά όλους τους αριθμούς που ανέδειξε η κληρωτίδα. Με ένα δελτίο που του κόστισε μόλις 2,50 ευρώ, κατάφερε να λύσει μια για πάντα το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του.

Όπως διαπιστώνουμε από τη διαλογή του ΟΠΑΠ για την χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, ο μεγάλος νικητής έπαιξε από το διαδίκτυο και έτσι δεν έγινε γνωστή η περιοχή που πόνταρε. Αυτό είναι και το μυστήριο που θα μάθουν πιθανότατα εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι του οργανισμού, με τους οποίους αναμένεται να επικοινωνήσει ο εκατομμυριούχος, για να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.

Ακόμα ένα δελτίο που συμπληρώθηκε από το διαδίκτυο, ήταν το μοναδικό που κέρδισε στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ. Κερδίζει 43.000 ευρώ που του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα. Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση είναι οι: 8, 16, 17, 36, 45 και αριθμός τζόκερ το 20.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top