ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ ξανά στα δικαστήρια – Αυτή τη φορά τη μηνύει εκείνος

Facebook
Twitter
Μοιάζει με μια υπόθεση που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια -ή έστω θα συναντηθούν οι δικηγόροι τους- καθώς εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον εκείνης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση έγινε για ένα δημοσίευμα της «Washington Post», του 2018, στο οποίο αναφερόταν ότι η Χερντ «επιβίωσε από τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που ζούσε όσο ήταν με τον Ντεπ». Το δημοσίευμα βασίστηκε σε δικές της περιγραφές και μαρτυρίες.

«Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες επειδή μιλούν ανοιχτά εναντίον της εξουσίας των ανδρών. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι».

«Πάντα διατηρώ αγάπη για τον Τζόνι και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο», έγραψε η Χερντ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Με την ίδια ανάρτηση ενημέρωσε το κοινό της ότι θα απέχει για ένα διάστημα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα είμαι στη Βιρτζίνια, όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο», έγραψε. «Ο Τζόνι μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην “Washington Post”, στο οποίο εξιστορούσα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από την εποχή που χώρισαν, το 2017, οι δύο τους είναι διαρκώς στα δικαστήρια, σε μια υπόθεση που ουσιαστικά είναι η ίδια: Η Χερντ δείχνει αποφασισμένη να αποδείξει ότι εκείνος την κακοποιούσε κι εκείνος θέλει να αποδείξει ότι η Χερντ λέει ψέματα.

Ο Ντεπ και η Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Χώρισαν τον Μάιο του 2016 αφού η Χερντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Ντεπ και τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top