ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τζωρτζίνα: Διαρκές το έγκλημα εξόντωσής της! Τα συγκλονιστικά στοιχεία του Εισαγγελέα

Facebook
Twitter

Ένα «διαρκές εγκληματικό σχέδιο εξόντωσης» της Τζωρτζίνας, με δράστιδα την ίδια της τη μητέρα, διαπίστωσε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εννιάχρονου κοριτσιού, πράξη που φέρεται να τελέστηκε λίγους μήνες πριν αυτό καταλήξει στο Νοσοκομείο Παίδων λόγω θανατηφόρας δόσης κεταμίνης.

Η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της κλήθηκε την Δευτέρα από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα να αντικρούσει το νέο βαρύ κατηγορητήριο που της αποδίδεται.

Η κλήση, μάλιστα, προς συμπληρωματική απολογία ήρθε την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία αφορά τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας. Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να αποφασίσουν αν η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε την 6,5 μηνών Ίριδα και την 3,5 ετών Μαλένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη μελέτη της σχετικής δικογραφίας, η οποία, πλην της έκθεσης των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά, που καταλήγει πως τα δύο κοριτσάκια δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια, περιλαμβάνει και δεκάδες καταθέσεις, στην πλειονότητά τους ιδιαίτερα επιβαρυντικές για την 33χρονη. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά άτομα τα οποία χειρίστηκαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, ακόμη και να μην υπήρχε το πόρισμα των ιατροδικαστών, οι καταθέσεις δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας και σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, παρά τα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος της, αρνείται πως τέλεσε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. Όπως φέρεται να λέει μέσω του συνηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου για τη νέα κατηγορία που της αποδίδεται: «Δεν μπόρεσαν να με συνδέσουν με την προμήθεια κεταμίνης και τώρα, για να ενισχύσουν την κατηγορία της δολοφονίας του παιδιού μου, με κατηγορούν και για απόπειρα. Μόνο από υποψίες και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Καρδιακά επεισόδια είχε υποστεί και μπροστά σε γιατρούς, σε νοσηλευτές και στον σύζυγό μου».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top