ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Φωτογραφίζει την κόρη της στην κούνια

Facebook
Twitter

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με μία ανάρτησή της στο Instagram φωτογράφισε την κόρη της στην κούνια.

Η σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την τραγική περιπέτεια που βίωσε με την απώλεια του ενός παιδιού της, έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα της κόρης της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης με την τρυφερή φωτογραφία η ίδια έγραψε: «Όμορφη Εσμεράλντα. Αυτή είναι η ευλογία μου».

Δείτε τη δημοσίευση: 

 

Η μικρή Εσμεράλντα γεννήθηκε στις 18 Απριλίου, ενώ το δίδυμο αδερφάκι που κυοφορούσε η 28χρονη Τζορτζίνα Ροντίγκεζ, πέθανε στη γέννα.

Ο 37χρονος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η γυναίκα του εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και περιέγραψαν το αγοράκι τους που έφυγε από τη ζωή ως «άγγελο». Ο τοκετός ήταν πρόωρος αφού το ζευγάρι περιμένε την γέννα τον Ιούνιο και ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε την μεγάλη απώλεια και τόνισε ότι του δίνει ελπίδα η γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας.

 

Η Τζορτζίνα έχει άλλη μία κόρη με τον Ρονάλντο, την 3χρονη Αλάνα, ενώ ο άσος των γηπέδων έχει επίσης έναν γιο, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών, και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ρονάλντο, ο Κριστιάνο Τζούνιορ που παίζει πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011, το όνομα της μητέρας του όμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Τον Ιούνιο του 2017, ο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει ότι απέκτησε δίδυμα την Εύα και τον Ματέο μέσω παρένθετης μητέρας και μόλις ένα μήνα αργότερα, αυτός και η Τζορτζίνα γνωστοποίησαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι.

Ronaldo__2_
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top