ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τζουραμάνης: «Μετά από 40 χρόνια στην πολιτική, ας περάσουν στην ”αποστρατεία”»

Tzouramanis
Λογικό ήταν να σταθεί αφορμή για πολλά σχόλια. Όχι μόνο διαδικτυακά, αλλά και σε πολλά πολιτικά «πηγαδάκια» της Πάτρας.

Άλλωστε, η παρέμβαση του πρώην υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Τζουραμάνη, με αφορμή και τη συμπλήρωση δυο χρόνων απ’ τις εκλογές του Ιουλίου το 2019, εστίαζε στη λογική της καθολικής ανανέωσης του κόμματος, με «αποστρατεία» όλων των παλιών στελεχών.

«Το ΚΙΝΑΛ έπαψε να είναι Κίνημα από τη στιγμή που σημαντικά πρόσωπα της παράταξης, έπειτα από 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα κοινοβουλευτικά έδρανα, θέλουν να συνεχίσουν. Αυτό και μόνο φθάνει να σταματήσει την αναγέννηση που χρειάζεται το ΚΙΝΑΛ», ήταν η θέση του κ. Τζουραμάνη.

Και πρόσθεσε: «Και για να είμαι σαφής και ξεκάθαρος πιστεύω ότι όλη η παλαιά φρουρά του ΠΑΣΟΚ και τώρα ΚΙΝΑΛ πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραχωρήσει τη θέση της σε νέα πρόσωπα, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Από τον πρώην πρωθυπουργό, τον πρώην αρχηγό, μέχρι τους πρώην υπουργούς οφείλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοινά από άλλο μετερίζι. Όχι από το κοινοβούλιο!

Αν δεν το κάνουν οι ίδιοι ή δεν τους το επιβάλλει η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα το κάνουμε εμείς, οι από κάτω! Το υπόσχομαι!». Λογική, λοιπόν, και η «βροχή» σχολίων.

 

You may also like

Comments are closed.