ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καρράς: Αυτός είναι ο τίτλος της βιογραφίας του – Πότε θα κυκλοφορήσει

vasilis karras

Θλίψη σκόρπισε πριν από λίγες μέρες η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή Χριστουγέννων. Όπως είχε γίνει γνωστό ο Βασίλης Καρράς ετοίμαζε την βιογραφία του, την οποία ο «Άρχοντας της πίστας» δεν πρόλαβε να δει να κυκλοφορεί.

Σήμερα (6/1) μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού αποκαλύφθηκε ο τίτλος της αυτοβιογραφίας. Συγκεκριμένα τίτλος θα είναι η διάσημη ατάκα του Βασίλη Καρρά «Καλησπέρα και καλή βραδιά». Την αποκάλυψη έκανε ο βιογράφος του τραγουδιστή, Θάνος Κανούσης.

«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρών στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο», είπε ο Θάνος Κανούσης.

Ο βιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι ο Βασίλης Καρράς είχε διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο και ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

You may also like

Comments are closed.