ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΕΙΑ

Επιμένει στο σενάριο τρίτων εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης | Δείτε τί είπε στην επίσκεψη του στην Αχαϊκή Πολιτεία (ΒΙΝΤΕΟ)

IMG 2086

 

του Αχιλλέα Ροδίτη
Επιμένει στην πρόβλεψη ότι θα πάμε για τρίτες εκλογές ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος για άλλη μία φορά βρέθηκε στην Πάτρα, την Πέμπτη, (8/6), στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας και συνάντησης με μέλη του κόμματος του. Αφού ο ίδιος είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαΐα και το κόμμα του κατεβαίνει κανονικά στις εκλογές..

 

Ο κ. Λεβέντης επισκέφθηκε και τα γραφεία της “Αχαϊκής Πολιτείας” και του Politeianews.gr.

IMG 2085

Μίλησε on camera για την εκτίμηση σου όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου, έκανε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, στις 21 Ιουνίου, ενώ προέβλεψε ότι θα έχουμε και τρίτη εκλογική διαδικασία πριν τα τέλη Αυγούστου.

Ακόμη, μίλησε για την απλή αναλογική καταγράφοντας “λάθη” στην τακτική του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, σκιαγράφησε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ποια θα είναι η “επόμενη μέρα” των εκλογών στην Ελλάδα.

Δεν παρέλειψε να επιτεθεί σε μικρότερα κόμματα, όπως στο ΝΙΚΗ, ακόμα όμως και στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Αλλά και να μιλήσει για “μίσος” στο πρόσωπο του από το πολιτικό σύστημα, αποδίδοντας στο μίσος αυτό, όπως είπε, το ότι απ’ όταν έφυγε από την Βουλή τον απέκλεισαν από παντού ώστε να μη γνωρίζουν οι πολίτες πως το κόμμα του παραμένει ενεργό και συμμετέχει στις εκλογές.

“Δεν φταίνε οι πολίτες που δεν με ψηφίζουν. Δεν ξέρουν ότι κατεβαίνω στις εκλογές”, είπε.

IMG 2092

Δείτε το βίντεο της συνομιλίας μας, στα γραφεία της εφημερίδας “Αχαϊκή Πολιτεία”:

You may also like

Comments are closed.