ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο τραγούδι με μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Facebook
Twitter

Μισό αιώνα τραγούδι. Πενήντα ολόκληρα χρόνια δυναμικά και αδιάκοπα παρών στα μουσικά πράγματα της χώρας. Ο λόγος για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος θα γιορτάσει τη σημαντική αυτή καλλιτεχνική του επέτειο με μια μεγάλη συναυλία που θα διοργανωθεί στις 14 Ιουνίου, στο Καλλιμάρμαρο.

Πρόκειται για μια επετειακή συναυλία κατά την διάρκεια της οποίας θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής του πορείας. Μια- συναυλία αναδρομή στο παρελθόν με την προβολή σπάνιου οπτικού υλικού από την 50χρονη πορεία του Βασίλη. Μια συγκινητική, αλλά και γεμάτη ορμή, συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό σε εμβληματικούς σταθμούς, ιστορικές συναυλίες, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρι, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου κ.α.

Μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη θα βρεθούν και δυο αγαπημένοι του φίλοι – καλλιτέχνες, ο Χριστόφορος Κροκίδης και η Τάνια Κικίδη ενώ θα τον συνοδεύσουν και οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και χρόνια: ο Ανδρέας Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, ο Βαγγέλης Πατεράκης στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Στέφανος Δημητρίου στην drums, η Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, ο Γιάννης Αυγέρης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Απόστολος Μόσιος στην ακουστική κιθάρα και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top