Βαθιά ανάσα στο επίφοβο ΚΕΤΧ

Facebook
Twitter
Εξακολουθεί  -αν και εξομαλυμένος- ο αναβρασμός στο ΚΕΤΧ εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως πρώτη αποκάλυψε η «Πολιτεία». Και πολιτικό προσωπικό και αξιωματικοί ζητούν ένταση των μέτρων και αυστηρή συμμόρφωση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  

Παρήγορο στοιχείο, η άμεση ενεργοποίηση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου ο οποίος, πριν λίγες μέρες, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Πλώτα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Σωματείου των Πολιτικών Υπαλλήλων και παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία του Δ.Σ., αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Απόστολο Κόγκα και τον ταμία Βασίλειο Ασημακόπουλο, προστατευτικές μάσκες και φιαλίδια με αντισηπτικά σκευάσματα για το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό.

«Η δωρεά αυτή σηματοδοτεί την τρίτη συνεχόμενη άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε αίτημα του Σωματείου μας με το οποίο ζητούσαμε την υποστήριξή της στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου.

Η διανομή του προστατευτικού υλικού άρχισε άμεσα με τη διανομή μασκών στους περίπου150 οπλίτες του στρατοπέδου και θα συνεχιστεί με το υπόλοιπο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων ΚΕΤΧ, ΣΥΔΕ, 76 ΜΕ και 2/39 ΣΕ (Μεσολογγίου). Μετά την παράδοση του υλικού, ο κ. Μπονάνος, η κ. Πλώτα και ο κ. Κόγκας επισκέφθηκαν τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πατρών και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχο Γεώργιο Ουρουμίδη για πρώτη γνωριμία και ενημέρωση», ανέφερε σε ανακοίνωση του το Σωματείο.

kext mponanos

Ο δε πρόεδρος του Δ.Σ. Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό Συμβούλιό, εκ μέρους όλων των εργαζομένων στις εδώ μονάδες του ΓΕΣ, εξέφρασαν τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα προς τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες του για την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή τους.

Και ήδη το ΚΕΤΧ έχει τεθεί στο «μικροσκόπιο» του ΕΟΔΔΥ ώστε να υπάρχει άμεση παρέμβαση και ενεργοποίηση σε μια δομή που εξ αντικειμένου ο συνωστισμός είναι αναπόφευκτος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top