ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Βατόπουλος: «Ομόφωνη η απόφαση για τα Λύκεια» (vid)

alkiviadis vatopoulos
«Η απόφαση της επιτροπής των ειδικών για τα Λύκεια ήταν ομόφωνη σχετικά με τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται για να ανοίξουν», δήλωσε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών, τόνισε ότι η διαφωνία αφορούσε στην ημερομηνία ανοίγματος των Λυκείων, καθώς κάποια μέλη της επιτροπής εκτιμούσαν ότι θα έπρεπε να την ορίσει η Πολιτεία με βάση την εκπλήρωση των προϋποθέσεων.

Ο κ. Βατόπουλος χαρακτήρισε «μεγάλο στοίχημα» την τήρηση των προϋποθέσεων για τα Λύκεια, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται «καλή προετοιμασία και ενημέρωση για τη διενέργεια των self test».

«Όλοι συμφωνούμε ότι η λογική οριζόντιου κλεισίματος έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της»

Πρόσθεσε δε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται πολλές εξετάσεις, ώστε να εντοπίζονται και να απομονώνονται ασυμπτωματικοί φορείς κορωνοϊού.

Ο κ. Βατόπουλος επισήμανε ότι «όλοι συμφωνούμε ότι η λογική οριζόντιου κλεισίματος έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πλέον, επειδή υπάρχουν τα εργαλεία όπως τα αντιγονικά τεστ, να πάμε σε λελογισμένες αναστολές περιορισμών, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποκατασταθεί αυτός ο περιορισμός με το ανάλογο testing».

You may also like

Comments are closed.

draseis patra kallitexnika ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Συμμετοχή σχολείων της Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης, σε δράσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, στα Παλαιά Σφαγεία

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκίνησε  μεταξύ ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και της Εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού μας. ...