ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βενζίνη: Εφιαλτικές εκτιμήσεις για νέα άνοδο της τιμής την επόμενη εβδομάδα – Πού θα κυμανθεί

Facebook
Twitter
Για το εάν θα “σκαρφαλώσει” η τιμή της αμόλυβδης της βενζίνης την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 2,50 ευρώ και 2,60 ευρώ το λίτρο και μετά 3 ευρώ το λίτρο ρωτήθηκε μεταξύ άλλων   ο Πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

Ο κ Παπαγεωργίου δεν έκανε καμία πρόβλεψη γι’ αυτό. “Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Εμείς το απευχόμαστε. Όσο ανεβαίνουν οι τιμές στα καύσιμα τόσο μειώνεται ο τζίρος μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονα πιεστική για τα καύσιμα”. Ωστόσο υπενθύμισε ότι είχε εκτιμήσει πρόσφατα ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης θα προσεγγίσει τα 2,50 ευρώ το λίτρο.

Επίσης μίλησε για το νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα. “Ξεκίνησε ένα νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα και αυτό το βλέπουμε από τις διυλιστηριακές τιμές. Σήμερα τα ελληνικά διυλιστήρια πουλάνε 2,16 ευρώ το λίτρο την απλή αμόλυβδη και 1,70 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης. Χονδρικά θα σας πω ότι ένα 10% πρέπει να κερδίζουν όλοι στην αγορά, δηλαδή η εταιρεία, ο μεταφορέας και το πρατήριο “, τόνισε και πρόσθεσε ότι ” το 10% σημαίνει 2,36 ευρώ το λίτρο για την αμόλυβδη”.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top