ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βιασμός καθαρίστριας: «Χτυπημένη, αιμόφυρτη, ζητούσε βοήθεια»

Facebook
Twitter
Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μια καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, όταν κάποιος την άρπαξε, τη βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντάς την στο διαμέρισμά του επί ώρες, διηγήθηκε ένας από τους ανθρώπους που την έσωσε.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, την ώρα που η 50χρονη γυναίκα καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Ο άνδρας που την έσωσε συνέχισε λέγοντας: «Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Το χρονικό

Η γυναίκα είχε πάει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Πετράλωνα για να καθαρίσει, με τον φερόμενο δράστη να της επιτίθεται σωματικά και να την βιάζει.

Η καταγγελία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του φερόμενου δράστη, στο οποίο ανταποκρίθηκαν δεκάδες πολίτες.

Όπως αναφέρεται, «η εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας που έχουν αποκλείσει το σπίτι του φερόμενου βιαστή, στην οδό Συμμαχιδών, περιμένοντας ένταλμα του εισαγγελέα για τη σύλληψή του.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top