ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βιασμός – Πετράλωνα: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το απόγευμα ο 34χρονος

Facebook
Twitter
Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 17:00, ο 34χρονος, που συνελήφθη, για τον βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα.

Εκτός του 34χρονου, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και ο συνεργός του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Η μεταφορά τους έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Αυτή την ώρα βρίσκονται στον εισαγγελέα και ακολούθως θα οδηγηθούν σε ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα συνελλήφθη το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 34χρονος προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα, και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες σε ένα παρκάκι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πώς περιέγραψε το θύμα τον εφιάλτη

Σοκαρισμένη και με όση δύναμη της είχε απομείνει, η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού στα Πετράλωνα, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο 34χρονος την άρπαξε ξαφνικά και την τράβηξε στο διαμέρισμα του, την ώρα που βρισκόταν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας για να καθαρίσει.

«(…) Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ….. στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό», είπε η ίδια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top