ΒΙΝΤΕΟ: “Μπουμπούκι” ο Αιγιώτης που συνελήφθη στην Πάτρα! Η ληστεία της χρηματαποστολής και η απόπειρα κατά του Πάνου Καλλίτση

Facebook
Twitter
1000_5094ffad-8150-4e6b-8622-f1828148a800

Αυτός είναι ο 50χρονος άνδρας που πριν από οκτώ χρόνια είχε πυροβολήσει τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση στο γκαράζ της οικίας του στον Λυκαβηττό με σκοπό να τον ληστέψει. Καταδικάστηκε από το Εφετείο, εξέτισε μέρος της ποινής του, αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη ξανά στην Πάτρα για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

Πάτρα: Η σύλληψη 50χρονου

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια σήμερα το πρωί. Έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον 50χρονο ήταν κάθειρξη 41 ετών. Όμως λόγω των αλλαγών στους κώδικες αποφυλακίστηκε μόλις έξι χρόνια μετά τη σύλληψή του.

Ο Σπύρος Ρομποτης λέει στον ΑΝΤ1 ότι «ωστόσο μη έχοντας καταστεί αμετάκλητη η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου την 1η Ιουλίου του 2019, χρόνο κατά τον οποίο άλλαξε προς το ευμενέστερο ο ποινικός κώδικας, ο κρατούμενος έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου τότε και αιτήθηκε την υφ’ όρων απόλυσή του, η οποία και έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο».

Η περίπτωση του 50χρονου καταδικασθέντα, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του συνελήφθη ξανά για κακούργημα δεν είναι η μοναδική, με τις αρχές να αδυνατούν να ελέγξουν εάν επικίνδυνοι κακοποιοί που αποφυλακίζονται με όρους συνεχίζουν να παρανομούν. 

Πάτρα: Η σύλληψη 50χρονου

Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη ένας 39χρονος από την Αλβανία να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του όπλα και εκρηκτικά, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με όρους.

Πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί ο επονομαζόμενος “Δράκος των Εξαρχείων”, για επιθέσεις σε βάρος γυναικών. Διαπιστώθηκε ότι κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Στην Ηλεία πριν από δύο χρόνια ένας νεαρός λήστεψε μία 68χρονη, λίγες ημέρες αφότου είχε αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που βρήκαν οι αστυνομικοί της Πάτρας στο σπίτι του 50χρονου είναι το ίδιο με εκείνο που είχε χρησιμοποιηθεί στην απόπειρα ληστείας με θύμα τον Πάνο Καλλίτση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top