ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βίντεο: Επικίνδυνοι κακοποιοί προσποιούνταν τους αστυνομικούς και εισέβαλαν σε σπίτια

Facebook
Twitter
Αποκαλυπτικά βίντεο της επικίνδυνης συμμορίας που εισέβαλαν σε σπίτια και έκλεβαν αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής έβαλαν τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η λεία της οποίας ξεπερνούσε τα 500.000 ευρώ.

Οι κακοποιοί είχαν ως ορμητήριό τους το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια και κατάφερναν να εισβάλουν σε σπίτια, αφού πρώτα κατέστρεφαν τον συναγερμό και τις κάμερες ασφαλείας.

Σε άλλες περιπτώσεις που οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους, οι κακοποιοί προσποιούνταν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας. Εισέβαλαν στο σπίτι και αφού ακινητοποιούσαν τα θύματά τους, άρπαζαν κοσμήματα και χρήματα.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι προσποιούνταν ακόμα και τους αστυνομικούς και φορούσαν στολές και μπουφάν και δεν δίσταζαν μάλιστα, να φωτογραφίζονται στα social media.

Οι συλληφθέντες είναι συνολικά δώδεκα άτομα, όλοι τους σεσημασμένοι, με περίπου 120 δικογραφίες συνολικά στο ενεργητικό τους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top