Ακόμη ένα πρωτότυπο σημείωμα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο έγινε viral στα social media, προκαλώντας πληθώρα χιουμοριστικών σχολίων.
Τα παράδοξα περιστατικά στους ελληνικούς δρόμους και οι άτυποι τρόποι επικοινωνίας μεταξύ οδηγών αποτελούν πλέον συνηθισμένο φαινόμενο, με τις σχετικές εικόνες να συγκεντρώνουν υψηλή αλληλεπίδραση στις ψηφιακές πλατφόρμες.
Το μήνυμα με τον πράσινο ήλιο και τα συνθήματα
Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον των χρηστών του Facebook τράβηξε μια παρκαρισμένη BMW σε ακινησία. Το όχημα, από το οποίο φαίνεται πως έχουν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας, βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο που χρησιμοποιείται και από άλλους οδηγούς.
Για να προλάβει τυχόν αντιδράσεις, ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε ένα σημείωμα που ανέγραφε: «Αν ενοχλεί… φέρτε πίσω τον Αντρέα να το κυκλοφορώ», συνοδευόμενο από το έμβλημα του πράσινου ήλιου του ΠΑΣΟΚ.
Το χιουμοριστικό μήνυμα παρέπεμπε στην οικονομική προσιτότητα της χρήσης του οχήματος σε παλαιότερες δεκαετίες. Παράλληλα, το σημείωμα περιλάμβανε τις λέξεις «Φλογέρα» και «Pampers», καθώς και διάφορα σκίτσα, ενισχύοντας τον σατιρικό του χαρακτήρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


