ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλαντίμιρ Πούτιν: Η μεγαλύτερη κόρη του συμφωνεί με τον πατέρα της για Ουκρανία, Δύση, Σόρος, γκέι

Maria Vorontsova YouTube 20 05 2022 1536x965 1
Η μεγαλύτερη κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν «υπερασπίζεται τη θέση του για την Ουκρανία, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τη Δύση», αναφέρει η Daily Mail. Η 37χρονη Μαρία Βορόντσοβα, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρώσου προέδρου από τον πρώτο του γάμο.

Η Μαρία Βορόντσοβα, μέσω λογαριασμού της ως «Maria V» στα social media, υπερασπίζεται τον πατέρα της, τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε όλες τους τις απόψεις και αποφάσεις, με κορυφαίο ζήτημα τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η 37χρονη μεγαλύτερη κόρη του Πούτιν από τον πρώτο του γάμου είναι παιδοενδοκρινολόγος, γνωστή και ως Maria Faassen. Μάλιστα, σε ομιλία της σε ομάδα αποφοίτων ρωσικού πανεπιστημίου φέρεται να υποστήριξε ότι «η Δύση προσπαθεί να εμποδίσει την ευημερία της Ρωσίας».

Η «Maria V» υπερασπίζεται τον… μπαμπά Βλαντίμιρ Πούτιν ενάντια στην Ουκρανία, τη Δύση, τον Τζορτζ Σόρος και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Όπως υποστηρίζει η Daily Mail η μεγαλύτερη κόρη του «τσάρου» θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από έναν μυστικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όπου αναρτά σχόλια για να απαντήσει στις επικρίσεις με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία κι όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Βορόντσοβα είναι μία από τις δύο κόρες του Πούτιν από την πρώην «πρώτη κυρία» του Κρεμλίνου, τη Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια.

Τέλος, η Κατερίνα Τιχόνοβα, η μικρότερη κόρη του Πούτιν από τον πρώτο του γάμο,  έχει σχέση με έναν άνδρα που ονομάζεται Ζελένσκι, όπως κι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.

You may also like

Comments are closed.

hjciqnpufa641acdf1cc6c4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολόπουλος: «Δικαιώνεται καθημερινά η Νέα Πάτρα στις παρεμβάσεις της, για ασφαλή σχολεία»

Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει: Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ανακοινώσεων από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων, ...